Slett
Monibox-kontoen din
Du kan når som helst slette Monibox-kontoen din og dataene knyttet til den permanent. Gjør det direkte i appen, eller send oss en forespørsel nedenfor hvis du ikke lenger har tilgang til appen.
Slett i appen
- 1Åpne Monibox og logg inn.
- 2Gå til Innstillinger → Konto.
- 3Trykk på Slett konto og bekreft.
Dette sletter vi
- Kontoen din og påloggingsopplysningene dine (e-post eller Apple-ID-identifikator)
- Alle transaksjoner, budsjetter, kategorier, notater og sparemål
- Medlemskap i delte lommebøker og synkroniserte data på serverne våre
Dette kan vi beholde
- Kjøps- og fakturaopplysninger vi må oppbevare av juridiske, skattemessige eller regnskapsmessige årsaker, i opptil 10 år
- Anonymiserte diagnosedata som ikke lenger kan knyttes til deg
Slettingen er permanent og fullføres innen 30 dager etter forespørselen din. Sikkerhetskopier overskrives innen samme periode.
Sletting av kontoen avslutter ikke et abonnement i App Store eller Google Play. Avslutt det i kontoinnstillingene for butikken for å unngå fremtidige trekk.
support@getmonibox.com